Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantajată cu imagini compromiţătoare Preţul plătit de o tânără din Constanţa care a vrut să se angajeze ca fotomodel

ro

10 Sep, 2016 00:00 6182 Marime text

Un tânăr de 30 de ani din Năvodari, judeţul Constanţa, a fost condamnat la pedeapsa de doi ani şi şase luni de închisoare în regim de detenţie, după ce ar fi şantajat o fată cu publicarea unor înregistrări în care ea întreţinea relaţii sexuale, în scopul de a o constrânge să întreţină relaţii sexuale cu 30 de persoane contra unei sume, 200 de lei de persoană, urmând ca banii sa-i împartă.
 

Totul a început când victima l-a cunoscut pe internet pe G. G. Bărbatul s-a prezentat ca fiind reprezentantul unei firme de produse cosmetice şi, expunându-i un salariu motivant, i-a propus tinerei să se angajeze ca fotomodel pentru a face un pictorial pentru compania respectivă. Naivă, fata a fost de acord şi i-a dat inculpatului numărul ei de telefon.
 
La scurt timp, bărbatul a chemat-o la el acasă pentru a „semna“ contractul de colaborare. Ajunsă la locuinţa inculpatului, acesta i-a arătat un contract, iar pentru a-l semna, i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu el. Persoana vătămată a fost de acord, iar după ce au întreţinut relaţii sexuale, a semnat contractul.

Constrânsă să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi 

Ulterior, bărbatul a sunat-o pe victimă şi i-a spus ca a filmat momentul în care au întreţinut relaţii sexuale şi că va trebui să facă ce spune el, dacă nu vrea să publice imaginile respective.
 
Astfel, i-a cerut să se întâlnească cu el la o garsonieră din Năvodari. Ajunsă acolo, persoana vătămată a observat că de faţă erau alţi doi bărbaţi, pe care îi cunoştea. Speriată, aceasta a ieşit imediat din garsonieră, însă inculpatul a urmat-o şi a ameninţat-o că, daca nu întreţine relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu ceilalţi doi, va face publice imaginile şi nici nu o va angaja.
 
Fata a cedat acestor presiuni şi a întreţinut relaţii sexuale mai întâi cu inculpatul şi apoi cu ceilalţi doi. În tot acest timp, inculpatul utiliza telefonul mobil, spunând că trimite mesaje, dar, în fapt, el o filma.
 
Următoarea zi, individul i-a trimis două înregistrări, pentru a dovedi că filmările există. Cu aceeaşi ocazie, inculpatul i-a solicitat fetei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, el urmând să încaseze bani în urma acestora. În cazul în care nu va dori, va publica filmările.

Convorbiri între inculpat şi victimă 

În dosarele magistraţilor, conform rolii.ro (http://www.rolii.ro/), se arată conversaţiile purtate între bărbat şi fata şantajată.
 
„Victima: Adică tu mă chemi la tine acasă şi... vezi Doamne... tu o să te uiţi la mine şi după aceea tu o să-i spui persoanei respective că ai făcut ceva cu mine.
Inculpatul: Nu. Nu o să mă uit la tine, o să te culci cu mine şi eu am să-i spun persoanei respective că eu nu am putut să scot nicio poza de la tine, ca nu am reuşit să te dezbrac.
Victima: Şi de ce vrei tu sa te culci cu mine?
Inculpatul: Ăsta e preţul!


 
Conversaţia continuă pentru ca inculpatul să o convingă pe fată că imaginile vor fi făcute publice.
 
„Inculpatul: În T. o să apară un subiect destul de urât pentru tine şi atunci nu te vei mai angaja nicăieri din cauza la imaginea asta. O să-l distrugi pe taică-tu, o s-o distrugi pe maica-ta, o s-o distrugi şi pe bunică-ta şi ce ai să faci? Îţi distrugi familia întreagă, îţi distrugi ţie viaţa în loc ca să faci ceea ce ţi-am cerut eu.
 
Inculpat: Eu dacă nu îl sun pe ăsta mâine să-i spun să nu publice pozele în T. o să fie dezastru pentru tine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii