Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Samara de la Scapino a bagat doi oameni in spital (galerie foto)

ro

27 Jun, 2009 02:31 9805 Marime text
accident.jpgCumplit accident în faţa restaurantului Scapino, din Constanţa. Costică Samara, unul dintre patronii localului, a lovit doi bărbaţi cu maşina, în timp ce încerca să parcheze. 

Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00, în apropierea intersecţiei bulevardului Ferdinand cu strada Mircea cel Bătrân, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor. Aflat la volanul VW-ului Touareg, înmatriculat cu numărul CT 11 SCA, patronul a încercat să-şi parcheze bolidul în faţa restaurantului. În acelaşi timp, doi bărbaţi circulau pe trotuar. Potrivit propriilor declaraţii, în momentul în care i-a observat pe cei doi pietoni, în loc să acţioneze frâna, Costică Samara a apăsat, din greşeală, pedala de acceleraţie. Neavând suficient timp să reacţioneze, Nicolae Patentaşu, de 69 de ani, şi Nicolae Popa, de 60 de ani, ambii din Constanţa, au fost loviţi în plin. În urma impactului, bătrânii au fost practic striviţi de unul dintre pereţii restaurantului patronat de Samara. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu traumatisme la membrele inferioare. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care vor avea nevoie cei doi pietoni, se va stabili şi încadrarea juridică a faptei lui Costică Samara. În prezent, acesta riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi suspendarea permisului de conducere până la finalizarea cercetărilor. Potrivit datelor oficiale, Samara deţine 35% din SC Scapino SRL, asociaţii săi fiind Enache şi Stere Nancu. Firma este înfiinţată în 2005, iar obiectul principal de activitate este „restaurante". Cei trei acţionari sunt, totodată, şi administratorii societăţii. În anul 2007, firma a avut un profit brut de 208.890 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Soso 01 Jul, 2009 21:28 corect. i se poate intampla oricui. ideea este ca nu toti platesc la fel. dar sa "te pierzi" la volan si sa incurci pedalele, este o scuza ce ar trebui sa te lase fara carnet pe viata. la volan trebuie sa ai viteza de reactie, reflexe si stapanire de sine. altfel omori oameni. ma scuzati doamna, din gresala v-am omorat sotul. LUCIDITATE DOMNILOR SI REALISM. nu-l condamna nimeni ca e machedon sau bogat, ci ca a omorat un om. si de ce sa nu admitem ca sfidarea creste odata cu banii cu buzunar. nu credeti ca e asa? circulati cu o masina de maxim 10.000 de euro prin oras si spuneti-mi cate "gipane" sau alte bestii de peste 50.000 de euro va taie fata
  • adi 29 Jun, 2009 20:04 i se poate intampla oricui, un mic moment de neatentie si gata, nu are nici o relevanta ca este machidon sau bogat sau orice altceva..
  • Soso 28 Jun, 2009 09:13 Facem pariu ca nu va face puscarie??!! Ce cautau oamenii aia pe trotuar? De ce nu i-au dt prioritate la parcare ditamai masinii? Ei n-au vazut ca era patronul? Halal natiune. I sa dea un amarat cu bicicleta peste "un om de bine" din asta ce conduce jde mii de euro si sa vezi ca face 10 de puscarie numai pentru ca l-a speriat de moarte pe bogatan. Apropos, scapa pentru ca nu sunt zile multe de spitalizare. Unul a murit dupa numai 12 ore. D-zeu sa-l ierte doar pe victima.
  • justice 27 Jun, 2009 10:36 acum va intra in rol mafia macedoneasca din parchet si judecatorie ,se vor da spagi la greu si mortul e de vina ..adica ce cautau bietii pietoni in fata localului machedonului iar daca era si baut nu mai era tipa de la circulatie libera...era arestata ...ce fac sri dga si dna?