Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari este depunctată în continuare şi se află la doi paşi de excluderea din campionat

ro

27 Feb, 2015 00:00 2359 Marime text


Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, în ultima sa şedinţă, să sancţioneze în continuare cu depunctarea Săgeata Năvodari.

Potrivit prevederilor Regulamentului privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, din pricina datoriilor financiare către jucătorul Valeriu Lupu şi către CS FC Viorel Mateianu, clubului din Năvodari i s-au scăzut alte patru puncte în clasament, câte două pentru fiecare dintre cei doi creditori, pentru neplată în perioada 10 - 24 februarie. Totodată, Comisia a acordat ca termen data de 18 martie, ora 14.30, când clubul să prezinte dovada plăţii faţă de Valeriu Lupu, pentru a evita în continuare depunctarea.
Până acum, Săgeata a fost sancţionată (cu depunctări şi amenzi) şi pentru alte datorii către foştii jucători. Cu o neprogramare la activ, în ultimul meci oficial de anul trecut din Liga a II-a, contra lui SC Bacău, din deplasare, echipa din Năvodari, care nu mai are niciun jucător la echipa de seniori, se îndreaptă spre excluderea din campionat, aceasta urmând a interveni la a doua neprogramare, mâine, când formaţia ar fi trebuit să dispute meciul de acasă cu ACS Academica Argeş.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii