Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să vezi tu cum o să-i dau eu în judecată pe toţi, pentru orice cuvânt” Constănţenii ar putea să se încălzească precum în Occident (galerie foto)

ro

24 Dec, 2014 00:00 1456 Marime text
Radu Ştefan Mazăre a mers, ieri, pentru a 37-a oară la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pentru a da cu subsemnatul. Edilul-şef al municipiului Constanţa a venit la volanul bijuteriei Lincoln Zephyr, pe care a parcat-o la câţiva paşi de o staţie destinată autobuzului de transport comun.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, Radu Mazăre este cercetat sub control judiciar, pentru luare de mită şi fals în declaraţii, în dosarul Campusului Social „Henri Coandă”, cauză instrumentată de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, magistrat care, de altfel, l-a trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. În dosarul Campusului Social „Henri Coandă”, afaceristul israelian Avraham Morgenstern este bănuit de dare de mită, iar Alexandru Mazăre, senator al României, fratele lui Radu Mazăre, de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.
 
Revenind la vizita de ieri a primarului la sediul IPJ, în faţa instituţiei, Radu Mazăre a declarat că intenţionează să introducă un sistem diferenţiat de furnizare a căldurii. „Am discutat cu RADET şi, având în vedere că în noiembrie au dat mai multă căldură decât se aşteptau, din cauza înregistrării unor temperaturi mai scăzute cu trei grade, vrem să introducem un sistem diferenţiat de furnizare a căldurii. Vreau să fac cum e în Occident, să se dea căldură diferenţiat în funcţie de oră, zi, noapte”, a mai spus Radu Mazăre.
 
Tot edilul-şef al Constanţei a declarat că de Crăciun „se va da” cu caiacul şi apoi va face un grătar, dacă vremea se menţine frumoasă.
 
Radu Ştefan Mazăre a comentat şi pe marginea deciziei Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia a fost obligat să-i achite unui revoluţionar suma de 5.000 de lei, reprezentând daune morale, şi de 100 de lei - cheltuieli de judecată. Mai mult decât atât, Mazăre a fost obligat să-şi ceară scuze, prin mass-media, faţă de revoluţionar. „Dacă o să rămână definitivă, după apel, o să plătim. Ce-o să facem?! În acest context, avocata mi-a spus «Să vezi tu cum o să-i dau eu în judecată pe toţi, pentru orice cuvânt». La câte bălăcăreli am suportat eu şi nu am dat în judecată... Că l-am făcut pe unu' milog... asta e. O să vedem ce-o să se întâmple la apel.”
 
Comunicatele DNA privind dosarul Campusului Social „Henri Coandă” pot fi citite în secţiunea „Document”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii