Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a sinucis fiul unui miliardar din Forbes 500

ro

19 Oct, 2009 02:07 1630 Marime text
Tragedie in familia unui cunoscut om de afaceri din Pitesti. Fiul sau de numai 22 de ani a fost gasit mort sambata dupa-amiaza in unul dintre apartamentele de lux ale familiei. Toată indiicile arată că băiatul în vârstă de 22 de ani s-a sinucis din dragoste.

Baiatul era spanzurat, insa anchetatorii nu au gasit pana acum niciun bilet de adio, desi i-au scotocit chiar si prin masina.
Cornel Arvinte, fiul miliardarului Gheorghe Arvinte, era un baiat cuminte, pe care-l iubea toata lumea. Urma a doua facultate la Craiova, dar in ultimul timp, isi amintesc prietenii, era deprimat si nu mai raspundea la telefon.

Un prieten apropiat lui a spus ca amicul sau suferea din dragoste si acesta ar fi putut fi motivul pentru care si-a pus capat zilelor. Aflase ca fata pe care a iubit-o patru ani si de care se despartise ar fi insarcinata si urmeaza sa se casatoreasca.
Tatal lui Cornel, un cunoscut om de afaceri in domeniul constructiilor, a primit tragica veste in Anglia, unde se afla impreuna cu celalalt copil al sau.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii