Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a prelungit perioada de completare a dosarelor pentru concursul de ocupare a posturilor de agent de poliţie

ro

18 Apr, 2016 00:00 1196 Marime text

 
Având în vedere faptul că până vineri nu s-a reuşit finalizarea de către candidaţi a activităţii de completare a dosarelor de recrutare şi în vederea eliminării apariţiei unor interpretări eronate ale anunţului prin care s-a prelungit termenul de depunere a fişei-medicale tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, pentru concursul de încadrare directă, s-a prelungit până la 22 aprilie, inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare. Astfel, candidaţii înscrişi la concursul de ocupare a 1.853 de posturi de agent de poliţie, prin încadrare directă, din sursă externă, au termen până vineri, inclusiv. 
 
De asemenea, până la 22 aprilie, inclusiv, s-a prelungit şi data-limită de completare a dosarelor de recrutare de către candidaţii înscrişi la concursul de ocupare a 47 de posturi de agent de poliţie, prin reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de poliţist şi au încetat raporturile de serviciu cu privire la toate documentele prevăzute în anunţul iniţial.
 
Candidaţii care au continuat îndeplinirea formalităţilor de recrutare după terminarea înscrierilor sunt rugaţi să facă toate diligenţele pentru a completa dosarele cu restul documentelor din timp, astfel încât să se evite aglomerarea sediilor unităţilor care efectuează recrutarea în ultimele zile programate pentru această activitate.
 
Necompletarea dosarului de recrutare până la data-limită, respectiv 22 aprilie, inclusiv, va atrage invalidarea candidaturii persoanei aflate în această situaţie, după această dată nemaifiind acceptată depunerea de documente.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii