Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Ionuţ Popa a petrecut noaptea la un coleg SMS-ul copilului - „Mami, sunt într-un sac, sună la Poliție!“ (galerie foto)

ro

27 Nov, 2015 00:00 3073 Marime text
Zeci de poliţişti din Constanţa au fost pe urmele unui copil de 13 ani care a plecat de acasă, miercuri, în jurul orei 19.30, spunând că merge la magazin. Din acel moment, băiatul nu a mai ajuns acasă, iar mama lui a primit un SMS în jurul orei 1 noaptea, cu următorul text: „Mami, sunt într-un sac, sună la Poliție!”, a scris băiatul.
 
Femeia a alertat imediat Poliţia, iar oamenii legii au început căutarea lui Robert Ionuţ Popa, împânzind oraşul cu fotografia micuţului.
„Robert este elev în clasa a VII-a. Nu ne-a creat niciodată probleme. Este un elev normal, cu note medii. Nu este un elev fruntaş. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Este o anchetă în desfăşurare. Sper să fie găsit şi acest lucru să rămână doar o copilărie“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“.
 
Aseară, Robert a apărut. El nu era nici într-un sac, așa cum își anunțase mama, și nici nu prezenta urme de violență pe corp. Tatăl unui coleg de clasă al copilului l-a recunoscut pe stradă, în zona Icil, pe lângă Kaufland, și a anunțat de urgență Poliția.
Micuțul a fost adus la sediul IPJ Constanța, unde a fost audiat. În timpul interogărilor, acesta nu ar fi spus exact unde s-ar fi aflat până în momentul găsirii lui, însă, în fața consilierului psihologic din cadrul DGASPC, Robert a dezvăluit micul său secret, care a pus întregul oraș pe jar: și-a petrecut noaptea acasă la un coleg. Acest lucru explică și faptul că, atunci când a fost găsit, purta alte haine.
 
Potrivit reprezentanților Poliției, minorul nu a fost victima niciunei infracțiuni.
 
„L-am găsit! Este liber, este bine și puțin speriat! Vă mulţumesc tuturor pentru mediatizare!”, a transmis pe Facebook 
Nadina Corina Sighișorean, mama lui Robert.
 
Până la închiderea ediţiei, nu au fost furnizate mai multe informații oficiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii