Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în accidentele rutiere din judeţul Constanţa

ro

01 Oct, 2012 01:00 1465 Marime text
Sâmbătă, după amiază, Andrei R. (21 ani), din Techirghiol, a condus un autoturism pe strada Eforie din localitatea Techirghiol şi ajungând la intersecţie cu strada Minerva nu s-a asigurat la efectuarea virajului către stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de Alexandru Răzvan (21 ani), din Schitu, în aceeaşi direcţie de mers şi care se angajase în depăşirea neregulamentară a primului autoturism peste marcajul longitudinal continuu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Andrei R. şi a lui Alexandru Răzvan.

Duminică, Dorin B. (27 ani), din localitatea Băneasa, judeţul Constanţa a condus un autoturism pe strada Portului din localitatea Oltina către centrul localităţii şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un zid.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a altor trei pasageri din autoturism.

Tot în ziua de duminică, dimineaţă, Iulian C. (28 ani), din Viişoara, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 şi ajungând în zona intersecţiei cu strada Traian, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Marius-Valentin (pasager pe locul din dreapta faţă) şi vătămarea corporală uşoară a lui Erol M. (pasager pe locul din stânga spate).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii