Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în accidente rutiere

ro

25 Mar, 2013 00:00 1288 Marime text
La data de 23 martie, ora 09.15, Ş. Dumitru, de 53 de ani, a condus un  autoturism în parcarea unui magazin şi a acroşat-o pe B. Cristina, de 22 de ani, care se afla la portbagajul unui alt autoturism parcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

În aceeaşi zi, F. Fetin, de 49 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis şi, ajungând la intersecţie cu strada Tulcei, nu a respectat culoarea semaforului electric în funcţiune, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C. Ion, de 63 de ani, care la rândul său a lovit un autoturism parcat pe trotuar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism. 

Tot la data de 23 martie, la ora 16.00, O. Monica, de 44 de ani, a condus un  autoturism pe DN3, în localitatea Valul lui Traian, iar în zona imobilului cu nr. 8, datorită neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă spate cu un  autoturism oprit pe partea dreaptă în acelaşi sens de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat care se afla în cel de-al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii