Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în accidente

ro

12 Jun, 2012 01:00 989 Marime text

La data de 10 iunie, ora 12.20, în municipiul Constanţa, Marius Nelu R., de 39 ani, din Constanţa a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia pe banda numărul doi de circulaţie dinspre Constanţa către Năvodari şi din cauza nerespectării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de Nicolae M., de 37 de ani din Bucureşti. Din acccident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism.

În aceeaşi zi, ora 18.00, în judeţul Constanţa, Marian P., de 45 de ani, din Tuzla a condus un autoturism pe DN 39 dinspre Eforie Sud către Eforie Nord şi ajungand la km. 15, din cauza neatenţiei în conducere a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de Gheorghiţă C.. În urma impactului primul autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din acccident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Marian P..

Mai târziu, în jurul orei 23.00, în municipiul Constanţa, Nicolae Marian G., de 36 de ani, din Medgidia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0, 59mg/l alcool pur în aerul expirat a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre staţiunea Mamaia către bulevardul Tomis şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de I. Gabriela de 26 ani, care la ieşirea din parcare nu a acordat prioritate. Din acccident a rezultat vătămarea corporală uşoară a Gabrielei I..

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii