Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, scos din arest pentru cel de-al 68-lea termen în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa (rechizitoriu)

ro

05 May, 2015 00:00 2051 Marime text
Radu Ștefan Mazăre, primarul suspendat al municipiului Constanţa, va fi dus azi la Curtea de Apel Bucureşti, pentru cel de-al 68-lea termen de judecată în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. Cauza se află pe masa judecătoarei Corina Cornelia Dăescu, care va trebui să se pronunţe azi asupra solicitării Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu privire la revenirea asupra probei constând în efectuarea expertizei geotehnice.

Dosarul Retrocedărilor din Constanţa poate fi citit accesând secțiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Radu Ștefan Mazăre, unul dintre cei aproape 40 de inculpați în Dosarul Retrocedărilor, este cercetat în stare de arest preventiv, într-un alt dosar. Primarul este acuzat de luare de mită (trei infracțiuni), de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dar și de conflict de interese (două infracțiuni).
 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii