Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radiografia funcţiilor Cine conduce din teritoriu Garda de Coastă

ro

01 Mar, 2012 02:06 7800 Marime text
garda_-_grupul_de_nave_constanta.jpgÎn fruntea Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea îl găsim pe comisarul-şef Doru Struţu, la Punctul Poliţiei de Frontieră Tulcea pe inspectorul Nicolae Macar, iar la Sectorul de Poliţie de Frontieră Pardina pe inspectorul Iulian Nicolae Albaceanu

Conform datelor oficiale, ca structuri de execuţie, în cadrul Gărzii de Coastă, funcţionează două Servicii Teritoriale, două Grupuri de Nave şi nouă Sectoare ale Poliţiei de Frontieră cu zece Puncte ale Poliţiei de Frontieră. Dacă în ediţiile trecute i-am prezentat pe cei patru şefi ai Gărzii de Coastă, respectiv: comisarul-şef Dumitru Radu (director general), comisarul-şef de poliţie Marin Dincă - director adjunct pe linie de Operativ, comisar-şef de poliţie Costel Tomşa - director adjunct pe linie de Logistică şi director adjunct pe linie de Marină - comisar-şef Leontin Cezar, ZIUA de Constanţa face o radiografie a funcţiilor de conducere din cadrul instituţiei.

garda_-_grupul_de_nave_mangalia.jpg

 Astfel, Grupul de Nave Constanţa este condus de comisarul-şef de poliţie Cristian Laurenţiu Cicu, în timp ce punctul de Poliţie de Frontieră - Constanţa - Sud - Agigea - îl are ca şef pe subcomisarul de poliţie Ionuţ Voinescu. Comisarul de poliţie Benai Sali se află în fruntea Punctului de Poliţie de Frontieră - Constanta, iar subinspectorul de poliţie Florentin Mihai Bărăscu conduce Punctul de Poliţie de Frontieră Midia. Comandantul Grupului de Nave Mangalia este comisarul şef de poliţie Argentin Oleş, iar al Punctului de Poliţie de Frontieră Vama Veche este comisarul Daniel Neagu. Conform reprezentanţilor Gărzii de Coastă, şeful Punctului de Poliţie de Frontieră Mangalia este inspectorul de poliţie Cosmin Alexandru Nicolin, al Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă este adjunctul şef comisar-şef de poliţie Gheorghiţă Şofronel Deaconu, iar la Punctului de Poliţie de Frontieră Negru Vodă pe postul de comandant îl găsim pe inspectorul Cătălin Gogea. Sectorul de Poliţie de Frontieră Băneasa este condus de inspectorul Marian Cristian Cotabiţă, Sectorul Politiei de Frontieră Ostrov îl are ca şef împuternicit pe inspectorul Cătălin Nicolae Margina, iar Punctul de Poliţie de Frontieră Ostrov este cârmuit de comisarul Valeru Florin Lăpădat. Sectorul de Poliţie de Frontieră Cernavodă îl are ca şef pe subcomisarul Adrian Sebastian Dumitraşcu, Punctul de Frontieră Cernavodă pe subcomisarul de poliţie Răzvan Constantin Gilmeanu, în timp ce Sectorul Poliţiei de Frontieră Isaccea este condus de comisarul-şef Mihai Barbu. Nu este de trecut cu vederea faptul că în fruntea Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea îl găsim pe comisarul-şef Doru Struţu, la Punctul de Poliţie de Frontieră Tulcea pe inspectorul Nicolae Macar, iar Sectorul de Poliţie de Frontieră Pardina pe inspectorul Iulian Nicolae Albaceanu. De asemenea, sectorul Poliţiei de Frontieră Chilia este comandat de comisarul-şef Ştefan Nechifor, Sectorul de Poliţie de Frontieră Sulina de comisarul Mihail Amelian, iar Punctul de Poliţie de Frontieră Sulina de inspectorul Camelia Ana Poliec.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii