Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Publicitate pe fonduri europene Expertissa a marcat din nou la CJC

ro

23 May, 2011 01:14 2971 Marime text

Expertissa-__sediu_CJC.jpgConsiliul Judeţean Constanţa a mai atribuit două contracte de publicitate colaboratoarei de nădejde SC Expertissa Constanţa SRL.

Este vorba despre servicii de publicitate şi informare pentru proiectele privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea centrului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Techirghiol - Corpurile C şi A.

Contractul de servicii de publicitate şi informare pentru proiectul „Reabilitare, modernizare şi dotare la centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Techirghiol - Corpul C, în vederea înfiinţării unui centru de îngrijire şi asistenţă Techirghiol" a fost estimat la 20.000 de lei. Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Expertissa Constanţa şi CJC au bătut palma pe 11 aprilie, pentru suma de 18.894,64 lei fără TVA, societatea fiind de altfel singurul ofertant.

În ceea ce priveşte contractul de publicitate şi informare pentru proiectul „Reabilitare, modernizare şi dotare la centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Techirghiol - Corpul A", precizăm că valoarea estimată a contractului a fost, de asemenea, de 20.000 de lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 19.500 de lei fără TVA. Acest din urmă contract a fost încheiat la aceeaşi dată, Expertissa Constanţa fiind, de asemenea, unicul ofertant.

De precizat că ambele proiecte sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 3 - „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul Major de Intervenţie 3.2. - „Reabilitarea/ modernizarea/ şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

Contract record pentru echipamente IT

Aşa cum relatam şi în ediţii anterioare, foarte multe dintre contractele de publicitate şi informare asupra unor proiecte scoase la licitaţie de către CJC, condus de Nicuşor Constantinescu, au fost câştigate de către SC Expertissa Constanţa SRL. Firma a câştigat de la instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu contractul privind furnizarea în leasing de echipamente IT pentru şcolile din judeţ, în valoare de 2.763.898,33 euro fără TVA - de departe cel mai valoros contract bifat la CJC. Reamintim că această societate este patronată de Expertissa HQ, deţinută de afaceristul Ion Colţan, al cărui frate a şi fost angajat al CJC.

De precizat că l-am contactat telefonic şi pe directorul Expertissa Constanţa, consilierul local municipal Daniel Georgescu - deţinător a zece procente din firmă, pentru a-i solicita un punct de vedere referitor la faptul că societatea pe care o reprezintă câştigă contracte pe bandă de la CJC. „N-am niciun punct de vedere şi, în plus, nu sunt în ţară", ne-a declarat Georgescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 25 May, 2011 23:34 ce dracu sa comenteze?ca banii stau numai in circuitul psd si ca altii n-au nici o sansa si nu mai participa de lehamite?poate nu se mai intoarce deloc si se apuca si el de munca ca aici doar pupa un dos dar daca ii place omului sa-l strige CEO lumea,pupa! ce sa faca???????