Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest Iași Cetățenii au ieșit din nou la protest

ro

02 Feb, 2017 19:53 1660 Marime text
Câteva sute de persoane au ieșit astăzi, pentru a treia seară consecutiv, în Piața Unirii din Iași, pentru a-și manifesta nemulțumirea fața de faptul că guvernul Grindeanu a aprobat ordonanța privind modificarea Codurilor Penale și a proiectului de lege privind grațierea.

Cei care au venit și joi seara în Piața Unirii s-au mobilizat, ca și până acum, pe rețelele de socializare. Numărul protestatarilor este în continuă creștere.

Potrivit apelului lansat pe Facebook, „în perioada 1 - 10 februarie Iașul face istorie".

Până acum, aproximativ 6.000 de persoane au confirmat prezența pe pagina special creată pe rețeaua de socializare.

„Vom ieși zilnic, începând cu ora 18.00 în Piața Unirii, cum poate fiecare. Vom porni aproximativ la ora 19.30 din Piața Unirii spre Ștefan cel Mare, Prefectura, Moldova, Hotel Europa, facem stânga, Independenței, Fundație, stânga înapoi în Piața Unirii", se menționează pe pagina de Facebook.

Pe aceeași pagină, se face apel la persoanele care vor veni în seara la proteste să nu recurgă la violențe, fumigene, petarde.

„Dacă vedeți indivizi care instigă la violență, începem toți să strigăm «Nu așa! Fără violență!» Și îi dăm pe mâna autorităților", se menționează pe pagina de socializare special creată pentru organizarea protestului.


Sursa foto: radioiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii