Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Procurorul DNA, Mircea Negulescu, și-a dat demisia

ro

15 Feb, 2017 12:19 2627 Marime text
Procurorul DNA, Mircea Negulescu, care a apare în înregistrările publicate de România TV, și-a dat demisia.

„Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare”, se arată într-un comunicat al DNA.


După apariţia acestor înregistrării audio, procurorul general a cerut o anchetă disciplinară de urgenţă în cazul Negulescu. Augustin Lazăr vrea să se stabilească dacă procurorul a luat legatura cu rude ale inculpaților sau le-a oferit consultanţă juridică.

UPDATE 1, ora 13.01

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că, în cursul zilei de azi, la Consiliul Superior al Magistraturii a fost înregistrată cererea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii