Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prinţul" arestat pentru proxenetism, din nou la Judecătoria Constanţa

ro

19 Jan, 2012 00:00 1418 Marime text
Andrei Valentin Prisecaru, de 38 de ani, din Bucureşti, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lipsire de libertate" şi „proxenetism", a ajuns, din nou, în atenţia magistraţilor constănţeni.

Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 472/212/2012, cauză ce a avut ca obiect „plângere împotriva ordonanţei procurorului privind măsurile preventive (art. 140 ind.2 C.p.p.)", Andrei Valentin Prisecaru, zis şi „Prinţul" având calitatea de inculpat. Recent, Judecătoria Constanţa a respins ca neîntemeiată plângerea formulată de petentul Prisecaru împotriva ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa nr. 19652/P/2011 din data de 5 ianuarie 2012. „Respinge cererea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, formulată de avocatul inculpatului. În baza art. 192 alin. 2 C.p.p. obligă petentul Prisecaru Andrei Valentin la plata sumei de 100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Fără cale de atac", se mai arată în minuta instanţei. Amintim că Prinţul s-a predat oamenilor legii pe data de 5 noiembrie 2011, dat fiind că pe numele lui a fost emis, la data de 3 noiembrie, un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 20 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lipsire de libertate" şi „proxenetism", constând în aceea că, în perioada 20 - 26 octombrie 2011, ar fi reţinut împotriva voinţei sale, o tânără, de 22 de ani, din Năvodari, într-un imobil din staţiunea Mamaia, perioadă în care a îndemnat-o la practicarea prostituţiei. De remarcat că la o lună de la presupusa sechestrare, numele fetei a apărut în lista persoanelor care au solicitat redobândirea cetăţeniei române cu menţinerea domiciliului în Republica Moldova.

Interdicţii

Aproape de finele anului trecut, Tribunalul Constanţa a decis ca „Prinţul Raţiu" să nu părăsească Bucureştiul, fără încuviinţarea instanţei de judecată, iar pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, inculpatul a fost obligat să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie din raza teritorială unde locuieşte, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Mai mult decât atât, individul nu trebuie să îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii