Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi cu şase focuri de armă şi cercetaţi pentru contrabandă

ro

16 Sep, 2013 00:00 1633 Marime text
Vinerea trecută, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă aflaţi în misiune în zona localităţii Ghindăreşti au acţionat pentru controlul unui autoturism marca Opel Astra înmatriculat în România, în care se aflau trei bărbaţi, oprit lângă două persoane de sex masculin.
 
La vederea lucrătorilor de poliţie, cele cinci persoane au încercat să fugă, abandonând maşina, în care se aflau mai multe pachete de ţigări.
Pentru reţinerea persoanelor, poliţiştii de frontieră constănţeni au fost nevoiţi să facă uz de armă, trăgând în plan vertical şase focuri de avertisment, cu respectarea procedurilor legale.
Astfel, au fost reţinuţi cei cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, care au fost conduşi la sediul Gărzii de Coastă pentru audieri.
Totodată, poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 25.000 de ţigarete găsite în autoturism, de provenienţă Republica Ucraina, în valoare de 12.500 de lei, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
Cei în cauză s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun şi evaziune fiscală, cercetările fiind instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii