Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinsi cu cerealele in sac

ro

19 May, 2010 03:38 1295 Marime text
Luni, în jurul orei 21.30, Cristian Cărbunaru, de 31 de ani, din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, şi Lungu Marius Adrian, în vârstă de 23 de ani, din satul Bradu, judeţul Argeş, ambii conducători de autotrenuri, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce încercau să vândă şase saci de cereale furaţi.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că suspecţii transportau şrot de soia din Portul Constanţa către o societate din Oradea, la punctele de lucru ale acesteia din Salonta şi Craiova.

În zona unui popas situat pe DNE 81, la ieşirea din localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Constanţa, conducătorii celor două autotrenuri au oprit în parcare, unde au fost abordaţi de un bărbat care intenţiona să cumpere cerealele.

Astfel, cei doi au hotărât să-i vândă acestuia şase saci cu şrot de soia, la preţul de 25 de lei fiecare.

Tranzacţia nu a mai avut loc, deoarece o patrulă mixtă de poliţie formată dintr-un agent de ordine publică şi un agent de poliţie rutieră i-a surprins în flagrant.

Cantitatea de 200 de kg de şrot de soia sustrasă de cei doi conducători auto a fost recuperată în totalitate, urmând a fi predată părţii vătămate.

Ambii suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii