Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi băuţi şi drogaţi la volan

ro

02 Apr, 2012 01:15 1132 Marime text

Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate pe Constantin B., de 27 de ani, din Medgidia, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice, fiind înregistrat, după testarea cu aparatul etilotest, cu valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceiaşi poliţişti îl cercetează, tot în stare de libertate, şi pe Gabriel S., de 44 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice, fiind înregistrat, după testarea cu aparatul etilotest, cu valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alexandru Nicolae V., de 28 de ani, din Constanţa, are şi el dosar penal, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice, fiind înregistrat, după testarea cu aparatul etilotest, cu valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, poliţiştii Serviciului Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Cristian M. D., de 24 de ani, din Constanţa, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice, fiind înregistrat, după testarea cu aparatul etilotest, cu valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi de asemenea a substanţelor stupefiante interzise (marijuana).

Iulian A., de 23 de ani, din Vadu, Constanţa, a intrat şi el în atenţia poliţiştilor întrucât a condus autoturism pe drumurile publice, fiind înregistrat, după testarea cu aparatul etilotest, cu valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ştefan C., de 57 de ani, din Babadag, a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii Secţiei 2 Rurală cercetează în stare de libertate pe George P., de 23 de ani, din Mihail Kogălniceanu, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice, fiind înregistrat, după testarea cu aparatul etilotest, cu valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii Secţiei 5 Rurală îl cercetează în stare de libertate pe Gheorghe C., de 41 de ani, din Corbu, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii