Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul weekend de toamnă de pe litoral, umbrit de accidente (galerie foto+video)

ro

05 Sep, 2016 00:00 1474 Marime text
Şi acest weekend a fost umbrit de evenimente dramatice pe raza judeţului Constanţa. Astfel, vineri, un accident rutier în care au fost implicate cel puţin trei maşini a avut loc în jurul orei 21.00, în parcarea subterană a unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Impactul a fost destul de dur, iar cel puţin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pacientul a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. Poliţiştii de la Rutieră urmează să stabilească şi circumstanţele în care s-a produs carambolul.
 
Tot vineri, cu aproximativ jumătate de oră mai târziu, trei maşini au fost avariate în urma unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Tomis din Constanţa, în dreptul restaurantului Rustic. Impactul iniţial a fost între două autovehicule, dintre care unul a fost proiectat către exteriorul carosabilului, unde a lovit o maşină parcată. Maşinile vor avea nevoie de reparaţii capitale.
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 22.00, un accident rutier grav a avut loc pe bulevardul Tomis, în zona Boema. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, un Volkswagen şi o autoutilitară marca Opel. Potrivit primelor estimări, şoferul Opelului, care circula dinspre strada Tulcei către bulevardul Tomis, nu a cedat trecere Volkswagenului care venea regulamentar pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu, spre strada Soveja. Impactul dintre cele două maşini a fost destul de violent, iar o femeie cu sarcină avansată, pasageră în autoutilitară, a fost rănită şi a avut nevoie de asistenţă medicală. Echipajul SMURD a stabilizat-o, apoi a fost urcată în ambulanţă şi dusă la Urgenţa Spitalului Judeţean din Constanţa.
 
Poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să se stabilească cine se face responsabil de cele întâmplate.
 
Sâmbătă, în jurul prânzului, s-a produs un accident rutier în localitatea Ovidiu din Constanţa, la sensul giratoriu din centru. Totul s-a petrecut după ce o maşină marca Ford şi o alta, Mazda, s-au tamponat. Pasagerii autoturismului din Mazda se duceau la o nuntă. O persoană a fost rănită - aceasta se afla în Ford, pe locul din dreapta şoferului.
 
Puţin mai târziu, în jurul orei 15.30, un apel la 112 anunţa un accident rutier la Eforie Nord, pe strada 23 August. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) s-a deplasat la locul accidentului, fiind constatată rănirea unui copil, în vârstă de trei ani. Potrivit SAJ, minorul era confuz şi prezenta un traumatism cranian şi un traumatism la membrul inferior. Copilul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.
 
Ziua de sâmbătă s-a încheiat „spectaculos“: o maşină s-a răsturnat în zona Inel II. În accident au fost implicate două maşini, una aparţinând localului Pizzico. Potrivit informaţiilor noastre, şoferul din maşina răsturnată a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri de specialitate.
 
 



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii