Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Ciobanu vrea cadou un teren bun pentru eoliene

ro

21 Jul, 2010 01:27 1533 Marime text

Ciobanu_primar_Ioan_Suciu2.jpgConsilierii locali din Ciobanu se vor reuni joi, în şedinţa ordinară din această lună. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre, toate iniţiate de către edilul comunei, Ioan Suciu. Şi pentru că în accepţiunea sa merită, gospodarul şef mai sus amintit este decis să-şi acorde un hectar de pământ, deoarece... are carnet de revoluţionar. Gurile rele spun că edilul şi-a procurat carnetul de revoluţionar pe pile şi că a pus geana pe un teren tocmai bun pentru ridicarea unor eoliene, însă Suciu infirmă cu vehemenţă aceste zvonuri. „Terenul pe care îl voi primi este din rezerva izlazului.

De altfel, este dreptul meu să-l cer. Am certificat de revoluţionar de 14 ani... am luptat la Hârşova. Dacă cei din Consiliul Local îmi vor aproba proiectul bine, dacă nu, nu", a mai declarat Ioan Suciu. Potrivit acestuia, nici dacă voia să-şi însuşească un teren destinat ridicării de eoliene nu avea cum, deoarece toate loturile cu potenţial s-au dat încă de acum doi ani. „Nu ştim de unde are el (n.r. Ioan Suciu) carnet de revoluţionar. În Ciobanu nu s-a tras nici cu praştia la Revoluţie. Este incredibil ce poate face acest om", se mai plâng locuitorii din comuna Ciobanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 21 Jul, 2010 20:44 suciu la revolutie a tras la masea
  • Un harsovean 21 Jul, 2010 19:22 Dar parca la Harsova s-a tras macar cu prastia si totusi sunt destui revolutionari care mai noi primesc destui bani lunar.