Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusii hackeri cer eliberarea

ro

27 May, 2010 03:46 1708 Marime text
Patru dintre indivizii arestaţi în urmă cu două săptămâni sub acuzaţia că ar fi „spart" online Bank of America, dar şi alte bănci din Statele Unite au cerut să fie eliberaţi provizoriu sub control judiciar. Fraţii Adrian Alexandru şi Ionuţ Mihai Vişan, precum şi Constantin Cosmin Stici, dar şi Viorel Enache au solicitat instanţei să fie cercetaţi în stare de libertate, luându-şi angajamentul că nu se vor sustrage urmăririi penale şi că vor respecta cu sfinţenie obligaţiile impuse de judecători. Cererile celor patru au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Constanţa, fiind judecate separat. Chiar şi aşa, deliberarea judecătorilor a dus la o singură concluzie: presupuşii hackeri trebuie să rămână în spatele gratiilor, altfel s-ar putea prejudicia bunul mers al anchetei. Toate cele patru cereri de eliberare provizorie sub control judiciar au fost respinse, însă decizia judecătorilor poate fi atacată în recurs, la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian hacker 05 Jul, 2010 23:27 lasa ca asea le trebuie ca de prea mult timp furau, sa stii ca eu stiu ce vb ca ii cunosc de mult timp si merita sa fie la puscarie 15 anii ca prea se laudau cu banii care ii furau de la banck of america
  • Maria 29 May, 2010 09:05 In primul rand pana acum sunte-ti singurii care au scris "presupusii" ..spre deosebire de altii care vorbesc in necunostinta de cauza.Parerea mea..sunt considerati pericol public?:) hai sa fim seriosi ..doar ce au fost eliberati sub control judiciar persoane retinute ptr vatamare corporala si altele mai grave ..si tinerii astia sunt pericol public?..Imi pare rau sa spun dar Romania e plina de corupti si impocriti si alora lu li se face nimic..daca societatea romana impinge tinerii romani la astfel de lucruri cum tot societatea le poate cere socoteala?..