Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusa delapidare a bugetului IPJ a crescut la 8.000 de lei

ro

21 Feb, 2011 02:23 2280 Marime text
cap_5.jpgPotrivit unor surse neoficiale, însă bine informate, prejudiciul din dosarul în care contabila şefă din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisar şef Georgeta Grădinaru, ar fi cercetată pentru delapidare ar fi ajuns la suma de 8.000 de lei. Iniţial, s-a vehiculat că presupusa delapidare ar fi constat în sustragerea a 6.000 de lei.

Noi informaţii din presupusul dosar instrumentar de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, unde comisarul-şef Georgeta Grădinaru, şefa contabilităţii din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, ar fi cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare. Surse neoficiale spun despre cea care a condus şi Compartimentul Financiar al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila, că şi-ar fi „stimulat" doi colegi cu câte 1.000 de lei fiecare, din bugetul IPJ. Aceleaşi surse arată că, momentan, nu s-ar cunoaşte identităţile celor două persoane care ar fi acceptat banii. Reamintim că vineri, 11 februarie 2011, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) şi Direcţia Generală Anticorupţie ar fi efectuat o descindere la sediul IPJ Constanţa, unde ar fi sigilat casieria condusă de comisarul-şef Georgeta Grădinaru. Deşi am încercat, până la acest moment, nu am reuşit să obţinem un punct de vedere cu privire la cele mai sus precizate de la contabila şefă a Poliţiei Judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marinarul granicer 26 Feb, 2011 15:07 cum crediti ca a ajuns la acest grad?o fi super dotata,super galactica.iertati-o sarmana are nevoie de malai,probabil are datorii mult mai mari,datorii de "onoare"daca nu o lucrati voi ,va lucra ea cum stie mai bine
  • anonim 21 Feb, 2011 22:26 insistati si o sa aflati mai multe