Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinți din circumscripţia Curții de Apel Constanța, menținuți în funcții!

ro

20 Jun, 2015 00:00 1833 Marime text
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Babadag a
Auricăi Alexe, începând cu data de 8.07.2015, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
De asemenea, CSM a avizat favorabil prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Tulcea a lui Cătălin Marian Matei, începând cu data de 1.07.2015, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Monica Florentina Giol rămâne delegată în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Măcin, începând cu data de 1.07.2015, tot până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a mai decis prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civilă a Tribunalului Constanţa, post temporar vacant, a Luminiţei Marinela Dan. Mandatul este valabil începând cu data de 1.07.2015, până la revenirea titularului postului, dar nu mai mult de şase luni.
 
Instanțele mai sus precizate se află în circumscripția Curții de Apel Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii