Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedinţi de instanţă şi adjuncţi de parchete Ce magistraţi constănţeni se luptă pentru promovare

ro

01 Mar, 2012 02:10 7358 Marime text
cap_3.jpgPrintre magistraţii care s-au înscris la examenul de promovare în grad se numără şi preşedintele Judecătoriei Constanţa, judecătorul Mihail Stănescu-Sas

Nu mai puţin de 27 de judecători constănţeni şi nouă procurori s-au înscris la examenul de promovare organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin Institutul Naţional al Magistraturii. În urmă cu două zile, autorităţile de la Bucureşti au făcut publice listele candidaţilor înscrişi la concursul ce urmează să fie susţinut pe data de 25 martie.

Printre magistraţii constănţeni care vor să avanseze în grad se numără vicepreşedintele Tribunalului Constanţa, judecătorul Teodor Viorel Gheorghe, preşedintele Judecătoriei Constanţa, magistratul Mihail Stănescu -Sas, precum şi cel al Judecătoriei Hârşova, judecătorul Fănel Stănilă, şi preşedintele Judecătoriei Mangalia, Augustina Livia Nistor, cărora li se adaugă actualul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanţa, magistratul Camelia Maria Cenuşe. De menţionat că toţi candidaţii înscrişi la Constanţa, atât pentru avansarea în posturile de judecător, cât şi cei care au optat pentru posturile de judecător, au fost declaraţi admişi. Lista judecătorilor constănţeni care învaţă pentru examenul din 25 martie este deschisă de judecătoarea Iulia Constanţa Barac, de la Judecătoria Constanţa, care solicită avansarea la Tribunal. Magistratul este urmat de Cristina Belecciu, de la Tribunal, care a optat pentru un post la Curtea de Apel, dar şi de judecătoarea Elena Daniela Bogatu, care cere avansarea la Tribunal.

Promovări în alte judeţe

candidati_-_Andrei_Bodean.jpg

Ceilalţi judecători care s-au înscris la examen sunt Ciprian Boerescu (de la Tulcea), Leonard Iustin Bourceanu, Lavinia Mihaela Cîrciumaru (şefa Secţiei penale a Judecătoriei Constanţa), Dumitru Radu Comşa, Anton Cristian David (din cadrul Judecătoriei Mangalia), Ionela Diana Faur (care solicită avansarea la Curtea de Apel Timişoara), dar şi vicepreşedintele Tribunalului Constanţa, Teodor Viorel Gheorghe, care s-a înscris la examen pentru un post la Curtea de Apel Constanţa. Pe aceeaşi listă mai figureată vicepreşedintele Judecătoriei Constanţa, Mihaela Cristina Grădinaru, dar şi judecătorii Cristina Grecu (care s-a înscris pentru Tribunalul Ilfov), Andreea Ianca, Corina Eugenia Jianu, Beatrice Mariş, Cătălina Neacşu, preşedintele Judecătoriei Mangalia, Augustina Livia Nistor, alături de Iulia Laura Opariuc Dan, Ramona Elena Poppa, dar şi judecătoarea Cristina Radu, care a solicitat avansarea la Curtea de Apel Bucureşti. Nu în ultimul rând, pe listă mai figurează Iuliana Radu, Cristina Raţiu (care s-a înscris pentru Tribunalul Cluj), Laura Smarandi, Mihail Stănescu-Sas, Fănel Stănilă, Andrea Bianca Stoianoglu şi Florin Şurculescu (de la Tulcea).

Lista procurorilor

candidati_-_Mihail_Stanescu_Sas.jpg

La rândul lor, printre procurorii înscrişi pentru examenul de promovare în grad se numără Constantin Andreiaş, Vasile Balaican, Dana Belciug, Andrei Bodean, Camelia Maria Cenuşe, Monica Mariana Drumea, Dragomir Ianuş, Raluca Elena Mihăilescu, dar şi procurorul Dan Stepanencu, de la Tulcea. Aşa cum am menţionat anterior, toţi candidaţii înscrişi la examenul din 25 martie au fost declaraţi admişi, reprezentanţii Institutului Naţional al Magistraturii ajungând la concluzia că aceştia îndeplinesc condiţiile legale pentru a participa la concurs. În cadrul examenului, proba scrisă va fi susţinută pe data de 25 martie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe data de 10 aprilie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii