Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Secţiei a II-a civilă din Curtea de Apel Constanţa, fără succes la INM

ro

15 May, 2015 00:00 2255 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu punctajul obţinut la interviu de candidaţii înscrişi pentru unul dintre cele trei posturi de judecător în Secţia de contencios administrativ şi fiscal din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii (INM), la examen au fost admişi 25 de magistraţi, doi dintre ei fiind Adriana Elena Gherasim, Claudiu Iulian Răpeanu, ambii din Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa.
 
Conform tabelului mai sus precizat, Adriana Elena Gherasim a primit un punctaj mediu de 16,23, fiind declarată admisă. Claudiu Iulian Răpeanu a primit un punctaj mediu de 11,47, magistratul fiind declarat respins.
 
Claudiu Iulian Răpeanu este în prezent preşedinte al Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa.
 
Reamintim că Institutul Naţional al Magistraturii organizează, în perioada 5 - 4 iunie, concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de şapte posturi vacante de judecător la Curtea Supremă, respectiv trei posturi la Secţia Penală şi patru posturi la Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

Citeşte şi

Averea şi interesele noului preşedinte din Curtea de Apel Constanţa (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii