Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a pierdut definitiv procesul cu Rutiera

ro

18 Feb, 2016 00:00 3245 Marime text


Verdict final în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a pierdut, în prima instanţă, procesul cu Poliţia Rutieră. Ieri, Tribunalul Buzău a menţinut decizia Judecătoriei Râmnicu Sărat din data de 20 iulie 2015, când i-a respins acţiunea şefului CJC, totodată, menţinându-i amenda contravenţională, în cuantum de 765 de lei, aplicată de poliţiştii Serviciului Rutier Buzău.
 
În faţa instanţei, poliţiştii au arătat că, la data de 24 martie 2014, Nicuşor Daniel Constantinescu a fost surprins de aparatul radar în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Audi, pe DN2 E 85, la Km 149+100, în afara localităţii, cu viteza de 155 km/oră, fără a avea asupra sa permisul de conducere. 
 
În replică, Nicuşor Daniel Constantinescu, în motivarea plângerii, a „invocat în principal nulitatea procesului-verbal de contravenţie, dată de lipsa calităţii agentului constatator şi a menţiunilor privind instituţia din care face parte acesta“.
 
„De asemenea, petentul (nr. Nicuşor Daniel Constantinescu) a invocat nulitatea procesului-verbal de contravenţie dată de lipsa semnăturii persoanei care a întocmit procesul-verbal de contravenţie, menţionând că la rubrica «semnături» se regăsesc două menţiuni olografe, caz în care nu se cunoaşte care este semnătura persoanei ce a întocmit procesul-verbal de contravenţie“, se mai arată în motivarea Judecătoriei Râmnicu Sărat.

Citeşte şi  Mai are o şansă! - Cum a pierdut Nicuşor Constantinescu procesul cu Rutiera (motivare)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manu 18 Feb, 2016 10:25 E NICUSOARE, CE TARE ERAI ACUM CATIVA ANI,CUM FACEI TU DREPTATE IN JUDET..... PAGUBITII VECTRA DORESC SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME, MAFIOTULE.
  • inf-village 18 Feb, 2016 06:37 Domnu Constantinescu,chiar cred ca ai o viata stresanta Acum ,dupa ce atatia ani in care ai dus in spate destinele politico-economice ale Dobrogei ,,justitia basista''nu este in stare sa dea un vedict categoricPai vad ca tu traiesti din proces in proces si cu dor de munca in speranta ca te intorci la biroul CJ.pentru care te-au ales dobrogenii.Hartuiala asta interminabila va duce irevocabil ,la prescriptie,la plictisul judecatorilor si al alegatorilor care te vor uita.Ca daca nu ar fi ,,cainele de paza al democratieii''indiferent in ce postura apari,alegatorii te-ar uita iar analele tomitane te vor retine drept un mare excroc .Si ,probabil administratia cea mai corupta.cu cele mai tari excrocherii ,manipulari.Eu zic sa-i rogi pe judecatori,sa-ti contopeasca toate dosarele,sa-ti dea cativa ani cu suspendare si sa te lase in pace pentru a-ti ingriji nepotii si sa-ti administrezi eficient-capitalist,bruma de avere agonisita cu atata truda.