Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precum soţii, „Sexy-poliţistele" din Negru-Vodă şi 23 August scapă basma curată

ro

10 Jan, 2011 01:42 7918 Marime text
cap_8.jpgCei doi lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa care au ajuns în atenţia şefilor după ce consoartele lor s-au fotografiat în ipostaze sexy în cămăşile de serviciu ale soţilor ar putea scăpa basma curată. Comisarul-şef Nicolae Mustăţea, adjunctul Poliţiei municipale Mangalia, este de părere că agentul de la Siguranţă Publică şi Patrulare din Poliţia Negru-Vodă, Claudiu Cătălin Oancea, şi ajutorul şefului de Post de la 23 August, Constantin Huhulea, nu ar trebui traşi la răspundere pentru acţiunile nevestelor. Potrivit declaraţiilor de avere postate pe site-ul Poliţiei Române, Claudiu Cătălin Oancea şi Constantin Huhulea sunt doi poliţişti „simpli", fără economi şi fără maşini.

Poza de la care a plecat tot scandalul a fost realizată, din câte se pare, chiar în seara de Revelion. Nevestele poliţiştilor Claudiu Cătălin Oancea şi Constantin Huhulea s-au pozat alături de alte două tinere, care erau îmbrăcate în cămăşi albastre simple. „S-a exagerat în presă, cu acest subiect. (...) Mi se pare o aberaţie impactul mediatic. Dacă se plimbau pe stradă îmbrăcate în poliţişti... Ce trebuie să facă, acum, un poliţist, să-şi ţină uniforma în seif, sub cheie, să-şi ascundă echipamentul de nevastă? Nu poţi să tragi la răspundere un civil, în acest caz, respectiv soţiile poliţiştilor", a mai opinat comisarul-şef Nicolae Mustăţea, potrivit căruia sexy-poliţistele nu au comis nicio abatere. Adjunctul Poliţiei municipale Mangalia crede că Oancea şi Huhulea nu vor fi sancţionaţi, doar dacă „vreun şef nu va face exces de zel".

Teren în extravilanul localităţii Limanu

Claudiu Cătălin Oancea este, conform declaraţiei de avere completată pe data de 22 mai 2009 şi postată pe site-ul Inspectoratului General al Poliţiei Române, un poliţist sărac. Agentul nu are casă ori teren, nu are automobil, şi conturi prin diverse unităţi bancare. Cu toate acestea, omul legii pare să se descurce, ţinând cont că nu a împrumutat niciun leu de la bănci. De partea cealaltă, Constantin Huhulea este mai avut decât „colegul său de suferinţă". Din declaraţia de avere completată de Huhulea pe data de 20 mai 2009, cu două zile înaintea lui Oancea, reiese că ajutorul şefului de post deţine un teren, de 500 de metri pătraţi, în extravilanul localităţii Limanu, care are o valoare impozabilă de 20.000 de lei. De menţionat că nici Huhulea nu deţine casă ori autoturism, însă a binevoit să consemneze în declaraţie venitul anual încasat, respectiv 17.000 de lei, spre deosebire de Oancea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andra 06 Feb, 2011 18:50 orice ati zice...oancea catalin e buuuuun rau ;))) sotia lui sa aiba "grija" de el, ....un sfat!!!
  • andrei 19 Jan, 2011 21:23 asea sunt politisti din tara noastra fac doar ce le dicteaza nevestele, si pana la urma daca ei erau ocupati trebuiea si ele sa le atraga atentia cumva
  • o tara de comunisti imbecili 11 Jan, 2011 20:24 Pentru ce sa fie trase la raspundere???? ERAU LA ELE ACASA! SI ACASA TE IMBRACI CUM VREI TU CA ESTI IN CASA TA. Vad o gramada de comunisti si imbecili care cred ca trebuie sa le amendam, sa le arestam, etc etc... ca sa arate ei cat de "morali si respectabili" sunt. Si daca s-au pozat care e problema voastra bai??? NU POT SA INTELEG. POATE AR TREBUI SA SCAPAM DE FANTOMELE COMUNISTE ALE TRECUTULUI SI SA INVATAM CE INSEAMNA LIBERTATEA: SA FACI TOT CE VREI FARA SA AFECTEZI PE CEILALTI.
  • un coleg 11 Jan, 2011 13:00 ma bucur pentru ei...le-as da un sfat "sotiilor",daca va iubiti sotii,iubiti si respectati tot ceea ce intreprind acestia,inclusiv slujbele si uniformele lor..un pic de maturitate nu va strica imaginea deja formata..
  • statut 11 Jan, 2011 11:00 asa ca...tot inainte ca deh asa e la petrecere...carnaval in uniforma statului
  • dumitru 10 Jan, 2011 20:23 fetele sa fie mandre de statutul sotilor lor, iar sotii lor de ele ... asa este la o petrecere. felicitari pentru cei care nu au exagerat mai departe cu ineptiile din presa.
  • adevarul 10 Jan, 2011 20:23 adevarul e ca au gresit si probabil au platit deja suficient pt asta...uniforma de politie trebuie respectata ca si institutia careia apartine...ce-ar insemna sa ne apucam toti sa pozam sexi in ea
  • nu era nevoie de reclama 10 Jan, 2011 18:51 realitatea e ca fetele pot fi fotogenice si fara uniforma de politist...sa recunoastem ca a fost o joaca de copii prosti...dar pana la urma e bn ca se termina cu bn...invatatura de minte
  • Sile this Millennium 10 Jan, 2011 15:56 Hurray !
  • lupul moralist 10 Jan, 2011 09:50 asa si trebuia sa fie...felicitari
  • lupul moralist 10 Jan, 2011 09:37 nu vad legatura unei poze facute de niste inconstiente cu declaratia de avere a celor 2...important e ca mai sunt oameni in politie care gandesc la obiect...normal ca nu trebuie sanctionati nici daca aveau conturi in bancile din elvetia...ei n-au gresit cu nimic
  • Reclama 10 Jan, 2011 08:17 Fetele sunt chiar dragute, trebuie sa recunoastem asta. Spre deosebire de unii "artisti" care si-au batut joc de politie, imbracati complet in uniforme, si au scos si bani din asta, fetele cred ca fac o publicitate pozitiva. Nu cred ca are rost sa facem din tantar armasar. Sunt atatea alte probleme importante care trebuie corectate.