Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Postarita talharita in plina strada

ro

21 Oct, 2009 00:26 1178 Marime text
O poştăriţă a fost jefuită de un tânăr de 19 ani, care a prins-o într-o scară de bloc, i-a smuls geanta cu 70.000 de lei şi a luat-o la fugă. Tâlhăria a avut final fericit atât pentru femeie cât şi pentru sutele de pensionari din Km 4-5 care îşi aşteptau, ieri, banii, după ce mai mulţi cetăţeni au reuşit să-l imobilizeze pe agresor. Tânărul nu s-a lăsat uşor însă. A spart geamul scării unde fusese blocat până la sosirea poliţiştilor şi a luat-o din nou la fugă. În cele din urmă, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au condus la secţie.

Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa spun că poştăriţa Teodora Mihai, în vârstă de 57 ani, din Constanţa, împărţea corespondenţa şi pensiile pe strada Arcului atunci când a fost atacată. Ionuţ Trache, în vârstă de 19 ani, din comuna Topraisar, a pândit-o şi a intrat după ea în scara blocului A8, unde i-a tras un pumn în faţă şi i-a smuls geanta cu 70.000 de lei, apoi a luat-o la fugă. Poştăriţa s-a dezmeticit repede şi a fugit după el, alertând oamenii de pe stradă ca să îl oprească. Mai mulţi cetăţeni cu prezenţă de spirit s-au năpustit asupra tânărului şi au reuşit să-l imobilizeze pe o alee din apropiere. Oamenii l-au blocat într-o scară de bloc şi au sunat la poliţie. Tânărul nu s-a lăsat însă. A spart geamul de la scară, a sărit şi a luat-o din nou la goană.

Nu a apucat însă să parcurgă mult până ce a fost prins din nou. Un echipaj din cadrul Secţiei 5, trimis la faţa locului, l-a încătuşat pe tânăr şi l-a escortat la secţie. În urma audierilor, acesta a declarat că poştăriţa l-a scos din sărite după ce l-a jignit şi de aceea a ajuns în situaţia respectivă. Bărbatul a fost prezentat în faţa magistraţilor constănţeni, iar aceştia urmează să hotărască dacă va fi cercetat în stare de libertate sau de arest preventiv. Anchetatorii spun că tânărul nu are antecedente penale şi, mai mult decât atât, se pare că face parte dintr-o familie înstărită din comună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii