Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompieri avansaţi în grad înainte de termen

ro

14 Sep, 2012 01:00 1730 Marime text
În data de 13 septembrie se împlinesc 164 de ani de la luptele din Dealul Spirii. Cu această ocazie se celebrează Ziua Pompierilor din România.

Anual, de ziua armei, pompierii care obţin rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice sunt avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, cu prilejul „Zilei de 13 septembrie - Ziua Pompierilor din România", au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un ofiţer şi cinci subofiţeri, după cum urmează: căpitanul Marius Dănuţ Călin a fost înaintat la gradul de maior, plutonier adjutant Mihai Pleşa a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier major Vasile Bucur a fost înaintat în gradul de plutonier adjutant, iar în gradul de plutonier major au fost înaintaţi plutonier Cristian Bucuroaia, plutonier Adrian Mavromalidi şi plutonier Daniel Popa.

Tot cu această ocazie, 40 de cadre ale ISU „Dobrogea" au primit diplome de merit pentru rezultatele obţinute în perioada 2011 - 2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii