Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pomi de Crăciun, ridicați de polițiști

ro

23 Nov, 2016 20:35 2065 Marime text
Polițiștii din Vrancea au ridicat 255 de brazi, de la sediul unei firme din Brăila, și au reținut doi bărbați din Soveja, bănuiți că i-au tăiat ilegal, dintr-un ocol silvic.  
 
Polițiștii din Panciu, ieri, au efectuat 5 percheziții domiciliare, 2 dintre ele la sediul unor societăți comerciale din municipiul Brăila, județul Brăila, iar 3 la locuințele unor persoane fizice din comuna Soveja. Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect un furt de arbori din pepiniera unui ocol silvic, furt comis în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 215.539 de lei.
 
În urma perchezițiilor, de la sediul unei societăți comerciale din municipiul Brăila au fost ridicați 255 de brazi, deținuți fără documente de proveniență. De asemenea, de la locuințele persoanelor cercetate, au fost ridicate mai multe telefoane mobile și obiecte de tăiat lemn, obiecte confecționate artizanal.
 
Doi bărbați, din comuna Soveja, au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea  infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, iar față de administratorul societății din municipiul Brăila, polițiștii continuă cercetările pentru complicitate la  tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii