Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii încă se luptă cu micii găinari şi cu cei ce fug de închisoare

ro

24 Aug, 2015 00:00 1601 Marime text
Poliţiştii Secţiei 4 din Constanţa au surprins în flagrant, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, doi fraţi minori, ambii de 14 ani, în timp ce puneau în vânzare un flex şi un pickhammer. Obiectele cu pricina fuseseră sustrase anterior dintr-o autoutilitară Volkswagen parcată şi lăsată neasigurată pe strada Biruinţei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
 

Poliţiştii din Vama Veche îl cercetează penal în stare de libertate pe un tânăr de 27 de ani, din Bucureşti, care, în noaptea de 20/21 august, a pătruns într-o curte din Vama Veche, de unde a sustras un telefon mobil în valoare de 1.100 de lei. O simplă percheziţie a scos la iveală telefonul sustras, care a fost restituit păgubitului.
 
La rândul lor, oamenii legii din Crucea au depistat, pe raza localităţii Gălbiori, un tânăr de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa - Secţia Penală emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4,6 ani. În cele din urmă, oricât a încercat tânărul să scape de braţul legii, el tot a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii