Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din Medgidia au blocat în trafic doi hoţi de autoturisme

ro

05 Sep, 2012 02:57 1049 Marime text
Luni, la ora 23.15, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din faţa blocului autoturismul, o Dacia 1310 de culoare albă.

Poliţiştii au organizat filtre de circulaţie, iar în mai puţin de jumătate de oră de la sesizare, pe podul rutier ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră a fost identificat autoturismul în cauză. S-a pornit în urmărirea maşinii, care a fost blocată într-un final pe strada Dunării din localitate de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia.

Cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Bărbaţii au fost identificaţi ca fiind Tudor C. (23 ani) şi Paul B. (25 ani), ambii din Medgidia. Cei doi hoţi au fost ulterior reţinuţi pe bază de ordonanţe, urmând ca marţi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. La volanul maşinii a fost identificat Paul B.

Autoturismul furat, în valoare de 3.500 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate fără a prezenta avarii ori lipsuri. Poliţiştii din Medgidia continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii