Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Exclusiv. Poliţiştii din Constanţa în alertă. Un bărbat a ameninţat cu pistolul în trafic după o şicanare (galerie foto+video)

ro

21 Apr, 2017 15:33 23685 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă după ce un bărbat a scos un pistol după o şicanare în trafic. Suspectul a fost prins de agentul principal Marian Ciobotariu de la Poliţia Rutieră Constanţa în municipiul Constanţa la intersecţia bulevardelor Ferdinand cu 1 Decembrie 1918. 

Un conducător auto l-a anunţat pe poliţist că a fost ameninţat în trafic de un alt şofer cu un pistol. Imediat agentul principal Marian Ciobotariu a pornit pe urmele suspectului pe care l-a oprit în trafic pe bulevardul Ferdinand. 

La faţa locului au ajuns mai multe maşini de poliţie. Sunt aşteptaţi şi criminaliştii pentru a continua ancheta. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în jurul orei 15.00, iar în maşina oprită în trafic de poliţiştii rutieri erau 4 tineri din Călărași. Pentru că au fost găsite mai multe pliculețe cu substanțe posibil din gama etnobotanice la cercetări participa și polițiștii de la BCCO.

Update: ora 17.10

Cei 4 tineri sunt audiați de poliţiştii de la BCCO Constanţa pentru deținere de substanțe cu posibil efect psihoactiv, după ce în maşina lor au fost găsite 21 de pliculețe autosigilante.
Update: ora 16.15

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pistolul folosit era unul de jucărie. Se fac cercetări pentru identificarea celui de-al doilea şofer implicat în altercaţie. În maşina verificată de poliţişti au fost găsite 21 de pliculeţe cu susbstanţe suspecte a fi etnobotanice. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii