Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat, la Negru Vodă, un autoturism dat în urmărire de autorităţile italiene

ro

02 Oct, 2014 00:00 945 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat la punctul de trecere a frontierei de la Negru Vodă un autoturism marca Alfa Romeo căutat în vederea confiscării de autorităţile din Italia, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară.
 
Un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism marca Alfa Romeo cu numere de înmatriculare eliberate în Italia, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la graniţă, pentru formalităţile de trecere în Bulgaria. Verificările poliţiştilor de frontieră au arătat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, din data de 18 februarie a acestui an.
 
Conducătorul auto, domiciliat în Botoşani, le-a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat maşina fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 1.500 de euro, în vederea continuării cercetărilor.
 
Autoturisme cu documente false descoperite la Vama Veche şi Ostrov
 
În punctul de trecere a frontierei din Vama Veche s-a prezentat, marţi dimineaţă, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a graniţei, un cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor, a rezultat că certificatul de înmatriculare al autoturismului prezintă indicii de falsificare, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă.
 
Iar aseară, poliţiştii de frontieră din Ostrov au identificat un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea Cernavodă, care conducea un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Bulgaria, pentru care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de inspecţie tehnică periodică fals.
 
Ambii conducători auto au declarat că au achiziţionat autoturismele fără a cunoaşte faptul că respectivele documente sunt false.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii