Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni vor conduce zece maşini noi Volkswagen Polo

ro

28 Oct, 2015 00:00 3212 Marime text


Nu mai puţin de zece autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor constănţeni. Acestea vor fi utilizate în misiunile rutiere desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.
 
Ieri după-amiază, la sediul Serviciului Rutier, au fost expuse cele zece maşini, în prezenţa lui Adrian Rapotan, Constantin Dancu şi Bogdan Despescu.
 
Autospecialele nou intrate în dotarea IPJ Constanţa, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute cu sisteme optico-acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră. Ele vor contribui la salvarea de vieţi, la creşterea siguranţei rutiere, precum şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.
 
Toate modelele poliţiei au patru uşi şi motoare de 90 de cai putere. Fiecare model are un preţ de 13.511 euro cu TVA, fiind complet echipat pentru a duce la bun sfârşit misiunile specifice unei maşini a Poliţiei Rutiere, conform promotor.ro.
 
Precizăm că au fost prevăzute sumele necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea IPJ Constanţa în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.
 
Sursa foto: politiaromana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii