Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii au prins trei hoţi în Costineşti

ro

28 Jul, 2012 02:04 1639 Marime text
Joi, la ora 11.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de către un turist cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe plajă, mai multe persoane necunoscute i-au furat tableta electronică, în valoare de 2.100 de lei.

Poliţiştii, împreună cu angajaţi ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia i-au depistat pe Albert C. (20 de ani), pe Gheorghe S. (25 de ani) şi pe Iulian Alexandru J. (20 de ani), din judeţul Olt.

Asupra lor se aflau atât tableta, cât şi opt telefoane mobile, fără cartele, două aparate foto şi alte bunuri pentru care nu aveau acte de provenienţă.

Albert C. este suspectat că ar fi comis alte cinci furturi pe plaja din Costineşti, între 24 şi 27 iulie, fapte înregistrate iniţial cu autor necunoscut. Pe numele său s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca suspectul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, s-a stabilit că Iulian Alexandru J. este dat în urmărire naţională din data de 5 iulie, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Slatina. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90% şi restituit părţilor vătămate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii