Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politisti de la Rutiera, la DNA

ro

14 Nov, 2009 01:13 1871 Marime text
Dosarul celor 40 de poliţişti şi civili de la Serviciul Poliţie Rutieră Constanţa a mai avansat un pas în elucidarea acestui caz.

În vara acestui an, mai mulţi poliţişti de la Rutieră au fost acuzaţi de fapte de corupţie, iar dosarul acestora zăcea de circa trei luni la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Până ieri, când procurorul care se ocupă de acest caz a decis să mai arunce o privire pe dosar. Astfel, procurorul Zarafina Puiu a decis, ieri, ca dosarul celor de la Serviciul Poliţie Rutiere Constanţa să fie disjuns. Trei dintre poliţiştii suspectaţi de corupţie, în speţă, Gheorghe Costea, Marian Drăguţ şi Ion Zorilă, urmează să fie cercetaţi de Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA) Constanţa. În acest context, o parte din dosar şi probele aferente vor fi trimise la DNA Constanţa, iar restul documentelor vor rămâne în custodia celor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi de la Direcţia Generală Anticorupţie.

Până la elucidarea cazului, cei suspectaţi de acte de corupţie sunt cercetaţi în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 14 Nov, 2009 10:21 Departamentul Naţional Anticorupţie nu trebuie decat sa demonstreze legatura de cauzalitate dintre Ion Zorilă si directorul scolii de agenti Constanta RADU DUMITRU - fost lucrator la serviciul circulatie si mare ,,sforar " in a aranja diferite spete de circulatie impreuna cu cel mai bun fin/cumatru al sau