Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist rapit de hoti

ro

14 Aug, 2009 14:39 2050 Marime text

cfr.jpgÎntâmplare fără precedent în triajul CFR Palas: un agent al Poliţiei Transporturi Constanţa a fost răpit şi bătut de mai mulţi indivizi care furau fier vechi. Potrivit anchetatorilor, poliţistul a reuşit să scape abia după ce şi-a chemat colegii în ajutor. Totul a început când omul legii a depistat şase tineri care sustrăgeau obiecte dintr-un vagon al unui tren de marfă. Poliţistul a încercat să le ţină singur piept hoţilor şi i-a somat, însă aceştia au reuşit să-l înghesuie într-o curte şi să-l ameninţe cu o lopată. În cele din urmă, agentul a reuşit să-şi cheme colegii în ajutor, iar unul dintre suspecţi a fost reţinut. De altfel, potrivit anchetatorilor, şi ceilalţi agresori au fost identificaţi şi urmează să fie învinuiţi de furt, ultraj şi punerea în pericol a siguranţei circulaţiei feroviare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un om 15 Aug, 2009 00:19 Reportere,am inteles ca agentul,este de fapt subinspector,deci este clar ca este un politist tanar.Bravo lui,si-a pus viata in pericol,ceea ce eu,sincer nu as face.Iata un exemplu de politist.In locul tau reportere i-as fii dat numele si poza in ziar,s-o vada si ministrul,ca asa poate se va uita si va afla ca politia Constanta isi face datoria.Felicitari,POLITISTULE !!!!
  • surmelis argentina pusa 14 Aug, 2009 14:56 Tuturor politistilor CORUPTI le trebuie aplicate metode de "corectie",pentru a le aduce aminte unde si pentru cine lucreaza, ca oricum de alte pedepse LEGALE nu vor avea parte .
  • nic 14 Aug, 2009 12:59 asta e Romania de azi e condusa numi de hoti si tilhari la drumu mare.
  • unul ca oricare 14 Aug, 2009 11:03 Niste nenorociti din Palas,hoti si escroci.Pacat ca nust legile mai aspre,ar trebui impuscati