Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muşamalizarea cazului „Beirut”? Poliţist de frontieră, prins în flagrant luând mită

ro

09 Jul, 2015 00:00 2357 Marime text
Un poliţist de la Garda de Coastă Constanţa a fost prins în flagrant, ieri, de procurorii DNA, luând mită 22.000 de euro pentru a interveni, prin intermediul unui văr, procuror, şi al altor persoane, în dosarul patronului restaurantului Beirut, local care a ars anul trecut.
 
Surse judiciare au declarat că Cicerone Dincă, poliţist de frontieră în Garda de Coastă Constanţa, i-ar fi promis lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, cuprins de un incendiu în aprilie anul trecut, în care şi-au pierdut viaţa trei angajate ale localului, că va interveni pentru o soluţie favorabilă acestuia în dosarul în care omul de afaceri este cercetat, pentru ucidere din culpă, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Intervenţia urma să se facă prin intermediul unui văr al lui Dincă, procuror la Galaţi, care, la rândul său, urma să intervină prin alte persoane influente de la Bucureşti.
 
În schimbul intervenţiei, Dincă i-ar fi pretins lui Karam, cu ocazia mai multor vizite la domiciliul omului de afaceri, în cursul lunii iunie, suma de 22.000 de euro, pentru a fi remisă procurorului şi intermediarului, şi obiecte de mobilier în valoare de aproximativ 6.000 de euro, pentru sine.
Poliţistul de frontieră a fost prins în flagrant primind cei 22.000 de euro şi ridicat de procurorii DNA Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii