Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist cu piciorul amputat

ro

14 Dec, 2009 00:19 3457 Marime text
cap2.jpgGabriel Florescu, poliţistul de la Rutieră de 33 de ani care a fost victima unui accident rutier în timpul serviciului, a rămas fără un picior. Agentul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale, iar, în final, medicii au hotărât că piciorul stâng, care îi fusese zdrobit în accident, trebuie să-i fie amputat, pentru ca infecţia să nu se extindă în restul corpului.

Potrivit doctorului Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, agentul de poliţie a fost supus unei prime intervenţii la Constanţa, la operaţie asistând o echipă completă din cadrul unităţii spitaliceşti. „A fost o mobilizare totală a cadrelor medicale din spital", a declarat reprezentantul SCJU. După prima operaţie, sâmbătă seara, la cererea familiei, Gabriel Florescu a fost transportat în Capitală, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Poliţistul a fost transportat cu o autospecială SMURD de tip C, dat fiind că elicopterul nu zboară în timpul serii. Ajuns la Floreasca, acesta a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, medicii din Bucureşti concluzionând că piciorul trebuie amputat, pentru ca infecţia să nu se răspândească în restul corpului. Ulterior, agentul de poliţie a rămas internat la Secţia Reanimare a spitalului. Ieri, poliţistul se simţea bine, era stabil şi, totodată, conştient şi cooperant. Atâta doar, că are un picior amputat. Accidentul în urma căruia a fost rănit omul legii s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, în apropiere de Viişoara. Gabriel Florescu se afla la o anchetă, între localităţile Viişoara şi Pietreni, unde un şofer derapase cu maşina şi intrase cu aceasta într-un pom de pe marginea drumului. După ce a terminat investigaţia şi a strâns indicatoarele care avertizau despre accident, poliţistul s-a urcat la volanul autoturismului de serviciu, intenţionând să se întoarcă la bază. În acel moment, însă, a fost lovit în plin de un Ford cu numere de Bulgaria, la volanul căruia se afla Amet Emra, de 20 de ani, din localitatea Amzacea. Potrivit unor surse, şoferul care l-a accidentat pe agentul de poliţie avea permis de conducere doar de patru luni. Lucrătorii SPR au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

{mos_ri:Gabriel Florescu} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 16 Dec, 2009 20:04 Imi pare rau, dar viata merge inaite. Sanatate.
  • Gabi 15 Dec, 2009 22:21 Am primit vestea cu stupefactie, ne pare extrem de rau pentru ce s-a intamplat, dar trebuie sa fii tare si sa treci si peste necazul asta suntem siguri ca atat familia cat si prietenii vor fi alaturi de tine.Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te ocroteasca .
  • maya 15 Dec, 2009 11:12 esti un om plin de viata, vesel.. vei trece peste asta.Toti cei de langa tine vor face tot posibilul sa fii acelasi , sa te simti la fel ca inainte..
  • Un nimeni 14 Dec, 2009 09:59 Gabi, suntem alaturi de tine ! Fii tare !
  • Pacat 14 Dec, 2009 07:13 Ai dat-o in bara mai Amet. Ai reusit sa nenorocesti un om. Fi-v-ar puscariile ale dreaq cu bulgarestile voastre ca acum toti prostii isi iau cu 1000 masina, circulati cu toate tigaile.
  • Ionescu 14 Dec, 2009 02:39 Gabi, fii tare! Dumnezeu sa fie alaturi de tine si de familia ta! Nu s-a terminat viata aici....