Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Ilfov se mândreşte cu un bolid de 280 de cai putere

ro

02 Feb, 2017 14:44 1789 Marime text


Începând din această lună, Poliția Ilfov folosește o nouă autospecială pentru siguranța traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți omenești.

Este vorba de un autoturism marca Alfa Romeo, cu mulţi cai putere sub capotă. În următoarele 12 luni, autovehiculul va fi folosit de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov pentru supravegherea traficului pe raza localităților Buftea, Snagov, Otopeni, pe Centura Bucureștiului și Drumul Național 1.

Autospeciala are în dotare sisteme optice și acustice și dispune de sisteme avansate de asistență, care demonstrează atât performanță în deplasare, cât și preocupare pentru siguranța rutieră.

Configurația este următoarea: un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde și atinge o viteză maximă de 240 km/h.

Datorită sistemelor avansate de injecție, Giulia, aşa cum a fost botezată, oferă un răspuns rapid la apăsarea pedalei de accelerație pe toată plaja de turații și asigură eficiență în ceea ce privește consumul de carburant. Propulsorul este conectat la o transmisie automată în 8 rapoarte și tracțiune integrală Q4.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii