Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte fără documente legale, confiscat la Tulcea

ro

16 Feb, 2017 11:48 5581 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență doi cetăţeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 391 kilograme de peşte, fără documente legale.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 15.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, acționând în baza unei informaţii, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Murighiol, judeţul Tulcea, un autoturism marca Volkswagen în care se aflau cetățenii români  E.D. și M.C, în vârstă de 37, respectiv de 25 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.
 
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 391 kg de peşte, din speciile crap, şalău, somn, plătică şi fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.
 
Peştele, în valoare de 3.210 lei, a fost predat spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontiera efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. h din O.U.G. 23/2008.


Sursa foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii