Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

01 Nov, 2013 00:00 1105 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând doi cetăţeni români care transportau, cu două autoutilitare, cantitatea de 159 de  kilograme de peşte fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Isaccea au oprit pentru control, în zona de competenţă, două autoutilitare înmatriculate în România, conduse de cetăţeni români, care transportau cantităţi de peşte fără a deţine documente justificative.
Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 15.00, când a fost oprită o autoutilitară marca Volkswagen, condusă de B.A., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în judeţul Sălaj, în care se aflau 79 de kilograme de peşte în stare proaspătă.
Al doilea caz a fost constatat la ora 16.45, când a fost verificată o autoutilitară marca Dacia, condusă de B.D.C., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Bacău, care transporta cantitatea de 80 de kilograme de peşte în stare proaspătă.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la 283 de lei, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar bărbaţii în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „transport al peştelui fără documente legale”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii