Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Personaj „faimos", urmarit pe strazile din Medgidia

ro

13 Oct, 2009 02:47 1553 Marime text

Un şofer teribilist care a refuzat să tragă pe dreapta la semnalul unei patrule rutiere i-a angrenat pe poliţişti într-o urmărire ca în filme. Cursa a fost, ce-i drept, destul de scurtă, întrucât conducătorul auto a realizat că nu are cale de scăpare şi a abandonat fuga. Oamenii legii au avut surpriza să găsească la volanul autoturismului urmărit un personaj „faimos" din Medgidia.

De data aceasta, bărbatul a condus fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu aproape două sute de kg de struguri furaţi în portbagaj.

Trecut controversat

Poliţiştii din Medgidia spun că protagonistul este localnicul Mustafa Sali, în vârstă de 49 ani, un personaj controversat. Bărbatul este cunoscut de autorităţile locale, cu care a avut de-a face de-a lungul timpului, fiind autorul mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat. De asemenea, oamenii legii au aflat că, în urmă cu trei ani de zile, bărbatul a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu moartea fratelui său. Tragedia s-a petrecut în localitatea Valea Dacilor, iar Sali se afla la volanul maşinii care a provocat impactul mortal.

Prezent cu recidivă

Week-end-ul trecut, o patrulă rutieră din cadrul Poliţiei Medgidia l-a depistat pe bărbat în trafic, în timpul unui control de rutină. Oamenii legii l-au somat să tragă pe dreapta, însă, în loc să pună piciorul pe frână, a apăsat acceleraţia, angajându-i pe poliţişti în urmărire. Nu a parcurs însă decât câţiva km, până când a conştientizat că, de fapt, îşi complică singur situaţia, aşa că a oprit voluntar, în zona Sala Sporturilor, din Medgidia.

Oamenii legii au descoperit unul dintre motivele fugii sale vrând-nevrând, întrucât bărbatul mirosea a băutură, iar celelalte au ieşit la iveală când i-au cerut permisul de conducere şi i-au controlat autoturismul. La percheziţia autovehiculului, poliţiştii au găsit 160 de kg de struguri, în valoare de 320 lei, şi au conexat imediat cu reclamaţia primită, în urmă cu doar două ore, din partea paznicului fermei SC Fluvimed SA din Medgidia. Bărbatul a refuzat să fie supus etilotestului Drager la faţa locului, motiv pentru care oamenii legii l-au escortat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a-i stabili alcoolemia din sânge. Rezultatul a indicat o valoare de 0,08 mg/l alcool în sânge, pentru care a fost sancţionat contravenţional. Poliţiştii din Medgidia au demarat o anchetă, iar protagonistul este cercetat penal, în stare de libertate, pentru două capete de acuzare: conducere fără permis şi furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii