Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Pericol în trafic. Bărbat de 69 de ani prins de mai multe ori beat la volan. Suspectul a fost reţinut

ro

04 May, 2017 12:59 2858 Marime text
La data de 03.05.2017, ora 19.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au depistat pe G.C., în vârstă de 69 de ani, din Mangalia, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier, pe care l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

La data de 04.05.2017, bărbatul în cauză va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul a fost prins de mai multe ori la volan fie sub influenţa băuturilor alcoolice fie fără a deţine permis de conducere valabil. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar. 

UPDATE: ora 15.20

La cazul cu șoferul din Mangalia a fost sesizata instanta pentru masuri de siguranta - obligarea la tratament medical/internare nevoluntara. Situaţia este similară cu cazul medicului stomatolog din Bucureşti care a trecut printr-un filtru al poliţiei şi a fost prins cu focuri de armă pe podul de la Agigea. În acest caz instanța a dispus anularea mandatului de reținere si internarea obligatorie intr-un centru medical ca urmare a evaluării psihiatrice de la Palazu Mare, fiind condus acolo de către polițiștii constănțeni

UPDATE: ora 14.20

Pentru șoferul din Mangalia, în vârstă de 69 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier și reținut inițial pt 24 de ore, instanța de judecată a decis azi plasarea lui sub control judiciar pt o perioada de 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii