Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii pe raza judeţului Constanţa Mai mulţi suspecţi, duşi la audieri

ro

29 Nov, 2014 00:00 2254 Marime text
Mai multe echipaje de poliţie au descins, ieri, la mai multe adrese de pe raza unor localităţi din Constanţa.
 
Astfel, poliţiştii constănţeni, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), au efectuat, în dimineaţa zilei de ieri, 16 percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de furturi de animale.
 
De asemenea, în noaptea de joi spre vineri, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţei (IPJ) Constanţa şi Serviciul de Poliţie Transporturi Constanţa - IGPR, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - IGPR, au surprins în flagrant delict şase persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 50 de ani, care încărcau în autovehicule 50 de ovine, sustrase de la o stână din Târguşor - Dorobanţu, după ce l-au agresat pe cioban. Deoarece persoanele în cauză ar fi încercat să fugă, pentru prinderea acestora, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta pagube umane sau materiale.
 
Din cercetări, a reieşit că mai multe persoane, constituite într-o grupare infracţională, ar fi sustras în ultimele luni câteva sute de animale de la stâne de pe raza judeţului Constanţa, pe care le-ar fi sacrificat şi vândut la diferite abatoare.
 
De asemenea, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Constanţa efectuează cercetări faţă de cei şase bărbaţi pentru documentarea mai multor furturi din vagoane şi de componente de la infrastructura feroviară.
 
Persoanele în cauză au fost conduse la audieri la sediul IPJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonimus 30 Nov, 2014 23:38 Sunt o gramada de oameni carora li se fura porcul de Craciun. Niste nenorociti!