Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la sediul CFR și la 53 de locuințe, într-un dosar de furt de motorină

ro

12 Nov, 2016 11:16 1683 Marime text
Imagini pentru perchezitiiPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș și Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează, sâmbătă, percheziții la sediul CFR Târgu Mureș și la locuințele a 53 de persoane, într-un dosar de furt și furt calificat, vizând sustragerea unor cantități însemnate de motorină.

"La data de 12 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureș, efectuează 54 de percheziții (53 la locuințele unor persoane fizice și una la sediul unei regii autonome de stat cu profil de transport feroviar). Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantități mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care își desfășurau activitatea. O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub prețul pieței", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureș.

Potrivit sursei citate, peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Biroul de presă al IPJ Mureș a precizat că la acțiune participă peste 125 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, care sunt sprijiniți de polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Gruparea Mobilă de Jandarmi 'Sabin Motora'.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii