Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii într-un dosar de proxenetism. Tinere racolate și obligate la practicarea prostituției

ro

08 Mar, 2017 13:34 1153 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat  percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar de proxenetism, trafic de minori și trafic de persoane.
 
Din cercetări a reieșit faptul că, din 2013 până în prezent, mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, ar fi fost racolate și obligate la practicarea prostituției, la domiciliile celor în cauză și în alte locuri, aceștia însuşindu-şi sumele de bani obţinute.
 
Au fost puse în executare 14 mandate de aducere, față de una dintre aceste persoane fiind dispusă reținerea, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă, iar față de o altă persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și de sprijinul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii