Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru accidente în judeţul Constanţa

ro

01 Mar, 2012 01:45 1169 Marime text

La data de 28 februarie, ora 16.20, în municipiul Constanţa, Ion B., de 51 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Comarnic şi ajungând în apropiere de intersecţie cu strada Mugurului, surprinde şi accidentează uşor pe minorul U.F.A., de trei ani, care nefiind supravegheat se deplasa pe partea carosabilă.

În aceeaşi zi, ora 17.20, în municipiul Constanţa, Luigi Gheorghe S., de 43 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Prelungirea Liliacului şi ajungând în zona „Casa Speranţei", a surprins şi accidentat uşor pe Nela D., de 24 de ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis.

La ora 23.20, în municipiul Constanţa, Ioana Cristina T.N., de 20 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Caraiman şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Aurel Vlaicu, a efectuat viraj la stânga şi din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului Marian Alexandru M., de 21 de ani.

La ora 23.30, în municipiul Medgidia, Claudiu Mugurel O., de 21 de ani, din localitate, a condus un autoturism pe bulevardul Independenţei şi ajungând în zona unui supermarket pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat in coliziune cu un stâlp de iluminat public. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară conducătorului auto şi a doi pasageri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii